Versailles-ban hirdeti ki Felhívását az MVSZ


A Magyarok Világszövetsége nyolcadik alkalommal szervez Versailles-ban összmagyar megmozdulást a trianoni békeparancs ellen. Az MVSZ küldöttei, élükön Bottyán Zoltán elnökhelyettessel, autóbusszal utaznak a helyszínre. Az ez évi  megmozdulás legfőbb feladata Versailles-ban kihirdetni a Trianon Társaság és az MVSZ közös Felhívását.

 

Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke idén a Csíksomlyói búcsúba utazik. Szombaton, a Somlyó-hegyi szentmise után, este 6 órakor a Fodor-ház udvarán életfát állítanak az Amerikában elhunyt magyarságkutató, Tomory Zsuzsa emlékére, akinek nemzetszolgálatát az MVSZ elnöke méltatja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9267/170601

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.