"Ludányi-Horváth Attila és szélhámos társai..." - Tiltakozik a Koronatanács


Az „Apostoli Magyar Királyság", annak „Koronatanácsa", valamint „külügyminisztere" idén Trianon napján vált országosan hírhedté, amikor is Csíksomlyón, Budapesten és Versailles-ban kihirdette, hogy mostantól kezdve Trianon napja többé nem gyásznap, mert – Ujjongjatok magyarok! – a trianoni béke (1920. június 4.) semmis, a párizsi béke ()1947. február 10.) semmis, és Magyarország ismét apostoli királyság!!?? Hirdették ezt egy olyan „államközi konferencia" nevében, amelyen egyetlen állam sem képviseltette magát. Sajnos sok jóhiszemű magyar bedőlt ennek a szélhámosságnak, és tízezrével látogatták a HUN TV által közvetített megnyilvánulásaikat. Amióta sajtószolgálatunk közzétette az „Apostoli Magyar Királyság" „külügyminiszterének" megdöbbentő cselszövését Versailles-ban, az összmagyar Trianon-ellenes megmozduláson, azóta a kijózanodás jelei tapasztalhatók. Megszólalt a Koronatanács nevű, bejegyzett egyesület elnöke, Berhidai Parragh László, aki „teljes mértékben elhatárolódik az „Apostoli Magyar Királyság" és a „Magyar Királyi Koronatanács," ill. „Koronatanács" megnevezés alatt tevékenykedő önkényes emberhalmaztól". Alább, hozzájárulásával közzétesszük levelét.

 

 

 

 

 

 

 

Magyarok Világszövetsége

Patrubány Miklós elnök úr

Budapest

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Az interneten keresztül már korábban értesültem/értesültünk az „Apostoli Magyar Királyság" és „Koronatanácsának" tevékenységéről, jelesül Ludányi-Horváth Attila „külügyminiszter" magatartásáról a Magyarok Világszövetsége által szervezett idei Versailles-i rendezvényen. Szemtelensége, pimaszsága és arroganciája (de nem csak az övé, hanem az őt körülvevő személyek is) már régóta gondot okoz annak az egyesületnek, amely nevében ezt a levelet írom Önnek.

A Fővárosi Törvényszék 2016. február 29. napján kelt 14.Pk.60.046/2016/2. sorszám alatti végzésével, amely 2016. március 21-én emelkedett jogerőre, nyilvántartásba vette a „Koronatanács Egyesületet" ( Fővárosi Törvényszék 2016. március 23-án kelt levelét csatolom).

Régóta fontolgatjuk a megfelelő jogi lépések megtételét, hogy elejét vegyük a magukat „Magyar Királyi Koronatanács"-nak nevező csoportosulás név- és hírnévbitorló általánosan káros tevékenységének. Miután azonban tudomást szereztünk az idén március elejére összehívott „nemzetközi konferenciáról," nem késlekedtünk és nyílt levében szólítottuk fel a szélhámos társaságot a „Koronatanács megnevezés azonnali mellőzésére" (ezt a levelet is csatolom szíves tájékoztatásául).

Bátorkodom szíves figyelmébe ajánlani, hogy a Fővárosi Törvényszék által bejegyzett Koronatanács Egyesület, valamint a korábban szintén bejegyzett Magyar Nemesi Rend Egyesület az ősi alkotmányuk jogfolytonosságának a helyreállítására törekszik (szigorúan kizárva a Habsburgok ismételt trónra kerülését), jóllehet egyesületek lévén teljes mértékben tisztában vagyunk saját jogi helyzetünkkel és ennek megfelelően választjuk meg a tevékenységünket és nyilatkozatainkat.

Ludányi-Horváth Attila és szélhámos társai korábban tagjai voltak mind a két fent megnevezett egyesületünknek. Hamarosan azonban kiderült, hogy szándékaik nem tisztességesek, így megváltunk tőlük. Tagságuk megszűnése ellenére, sajnos, továbbra is durván beavatkoznak tevékenységünkbe úgy, hogy nem csak jogtalanul használják az egyesületeink nevét, de nem kívánt jelenlétükkel a mi rendezvényeinket is megzavarják.

A fentiekre hivatkozva biztosítom Önt, tisztelt Elnök Úr, hogy teljes mértékben egyetértünk a Magyarok Világszövetségének Ludányi-Horváth Attila Trianon´97 évfordulóját megzavaró minősíthetetlen magatartásával kapcsolatban közzé tett álláspontjával és ezt minden eszközzel támogatni szándékozunk.

A Magyar Nemesi Rend Egyesület és a Koronatanács Egyesület ezennel ismételten kijelenti, hogy teljes mértékben elhatárolódik az „Apostoli Magyar Királyság" és a „Magyar Királyi Koronatanács," ill. „Koronatanács" megnevezés alatt tevékenykedő önkényes emberhalmaztól és annak valamennyi egységromboló tevékenységétől. A Trianon´97-i események jelentősen meggyorsították a megfelelő jogi lépésekre irányuló mérlegelésünket.

Álláspontjaink további egyeztetés céljából, de egyébként is, bármikor állunk a Magyarok Világszövetsége rendelkezésére.

Nemzettársi üdvözlettel

 

Berhidai Parragh Imre

Magyar nemesi rend Egyesület elnöke

Koronatanács Egyesület elnöke

 

 

Melléklet

A Koronatanács Egyesület tiltakozása a 2017. március 4-ei, Fehérvárcsurgóra tervezett

„államközi konferencia" pénzgyűjtő akciója ellen

 

 

 

Horkovics-Kováts János és Berhidai Parragh László

öt évvel ezelőtt a Hun TV-ben

 

MVSZ Sajtószolgálat

9281/170623

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.