Trianon-97 - Ismét kaphatók a történelemleckével felérő plakátok!


Újranyomták a Trianon-97 össznemzeti megmozdulás, B2-es méretű színes plakátjait, amelyek a készlet erejéig a Magyarok Világszövetsége budapesti székházából elvihetők.

 

Számos megkeresés érkezik magánemberektől is, akik a plakát térkép-grafikáját valóságos történelemleckének tartják, és szívesen vásárolnának gyermekeiknek, rokonaiknak ebből a plakátból. Ezért a plakátokat meg is lehet vásárolni.  

 

Egy nagyméretű plakát ára: 500 Ft.

Az MVSZ tagjai, valamint a honlevél igazolvánnyal rendelkező hívei 40%-os kedvezményt élveznek.

Ugyanaz a kedvezmény jár bárkinek, aki legalább 50 plakátot megvásárol.

 

Hívjuk tagjainkat és tagszervezeteinket, hogy kapcsolódjanak be a Trianon megdöntését célzó megmozdulásunkba!

 

A plakátok kisebb, A3-as és A4-es változata a világhálóról is letölthető ide kattintva, avagy az MVSZ honlapjának megfelelő menüpontjába lépve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9228im/170518

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.