Szent László-MTA: 2017. május 23-án, kedden, 18 órakor - Bakk István: Habsburg hatalmi törekvések Bethlen Gábor időszakában


A Szent László Magyarságtudományi Akadémia 2016/2017. tanévének következő előadása május 23-án, kedden, 18 órakor kezdődik az MVSZ Magyarok Háza   Bartók-termében (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.).

 

Az előadás címe: Habsburg hatalmi törekvések Bethlen Gábor időszakában 

Előadó: Bakk István. Moderátor: Bottyán Zoltán, a Szent László-MTA ügyvezető elnöke, az MVSZ elnökhelyettese.

 

 

 

 

Az előadás élőben követhető és utólag is megtekinthető az

MVSZ YouTube csatornáján.

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9260/170519

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.