Videó: Októberi Patrubány-előadás, Drábik- és Bottyán-tanévnyitóOktóber 15-én, a Bocskai István vezette győztes szabadságharc 412. évfordulóján Patrubány Miklós hosszan beszélt annak körülményeiről és kitöréséről, úgy, ahogyan azt a a Tárih-i Üngürüsz ismerteti, majd részletesen tárgyalta az "üdvtörténeti jelentőségű" 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc hármas jelszavát: Szabadság, tisztesség, méltóság.

 

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia elnöke, Drábik János felszólalásában érdekes, új felismeréseivel egészítette ki az MVSZ elnöke által felvázolt 1956-képet. Bottyán Zoltán ismertette a Magyarok IX. Világkongresszusának határozataiból következő oktatási feladatokat és ezévi tanfolyamokat.


Patrubány Miklós októberi nemzetpolitikai előadását, valamint Drábik János és Bottyán Zoltán felszólalását ide vagy a képekre kattintva tekintheti meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9022/161019

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.