Videó: Andrzej Duda és Patrubány Miklós kézfogása Ószandecen

Amint arról korábban hírt adtunk, az Ószandecre látogató lengyel államelnök, Andrzej Duda fogadását a Magyarok Világszövetsége elnökének vezetésével 1999-ben állított székelykapuhoz szervezte a város elöljárósága. Ide kattintva megtekinthető a lengyel államelnök érkezését megörökítő videó. Andrzej Duda elragadtatással beszélt a Szent Kinga tiszteletére állított gyönyörű székelykapuról. Patrubány Miklós a lengyel – magyar kapcsolatok elmélyítésének szükségességéről szólt. Kettőjük találkozója Andrzej Duda díszpolgárrá avatása után folytatódott.

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9037/161103

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.