Október 27., 18 óra - Dr. Drábik János: Mit kell tennünk a magyar nemzet megmaradásáért? A Szt. László-MTA előadása, előtte 16 órakor: Megszólal a Korona - Jéga Szabó Ferenc

A Szent László Magyarságtudományi Akadémia 2016/2017. tanévének első előadása október 27-én, csütörtökön, 18 órakor kezdődik az MVSZ Magyarok Háza Bartók-termében (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.)Mit kell tennünk a magyar nemzet megmaradásáért? I. rész. Előadó: Dr. Drábik János, a Szent László-MTA elnöke.

 

 

 

 

Előtte 16 órakor  Jéga Szabó Ferenc  Megszólal a Korona című előadássorozatának VIII. része hangzik el  – A Magyar Szent Korona vallomása a bennfoglalt számok segítségével

                   

            –          október 23. kapcsán egy különös „összecsengés" mai magyar – és/vagy- folyamközi (sumir) szavak és fogalmak között: a magyar a szabadság népe – saját rendje népe

–             A Magyar Szent Korona pártus kapcsolatai – mely az előző részből lemaradt – illetve a magyar nép pártus kapcsolatai

–             A „21" számmal mint minőséggel jellemződő alkotórészek a Szent Koronán; ennek kultúrtörténeti párhuzamai/azonosságai, s kapcsolódásuk a Föld élővilágával.

 

 

Az előadások utólag megtekinthetők: YoutubeMVSZ

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9029ir/161027

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.