November 9., 18 óra - Megszólal a Korona - Jéga Szabó Ferenc előadássorozatának kilencedik része az MVSZ Magyarok Házában


Jéga Szabó Ferenc előadássorozatának –  Megszólal a Korona – kilencedik részére azonos című könyve, valamint a megjelenés óta fellelt anyagok felhasználásával november 9-én, 18 órakor kerül sor az MVSZ Magyarok Háza (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) Bartók-termében.

 

 

Filmes látogatás a kurdok – a médek utódjai (amint a magyarság egy része is) – földjén, a Folyamköz északi részén ( ma Törökország területe), a kurd fővárostól (Diyarbakir) 100 km-re található Nimrud-dag (Nimrud hegy) különös szoborcsoportjainál. (Nimród Enéh – Hunor – Magor –Táltos   Turul – Oroszlán  szobraival). Nimród szárnyas napkorongja felmutatása a Magyar Szent Koronán.

Az „isteni hármasság" – mely a Korona három szintjében, a Babba Mária háromszintű koronájában és Nimród koronájában (Teherán Nemzeti Múzeum) is megmutatkozik – TÉNYLEGES földi megjelenése a Föld rendszerében. Egy bengáli tudós különös (ignorált) kísérletsorozata Baktay Ervin által leírva, és Várkonyi Nándor által közreadva.

 

 Az előadás követhető a világhálón is, ide kattintva. A felvétel utólag is megtekinthető: YoutubeMVSZ

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9045/161108

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.