MVSZ: '56-os megemlékezés október23-án, 15 órakor a székházban


Gyetvay György Gergely, az MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke lesz a Magyarok Világszövetsége október 23-i ünnepi megemlékezésének főszónoka. Ezt követően dr. Bakos Batu, aki maga is sínylődött a kádári idők börtöneiben, előadást tart. A részvtvevők megtekinthetik Rácz Sándor, a Nagy-budapesti Központi Munkástanács néhai elnöke által az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulójára készített kiállítást, és videón tíz évvel ezelőtt tartott kiállítás-megnyitóját. A rendezvény házigazdája Patrubány Miklós, a Szövetség elnöke.

 

Helyszín: MVSZ Magyarok Háza, Bartók-terem és a Bethlen Gábor kerengő

Időpont: Vasárnap, október 23. 15 óra

 

Szeretettel várjuk tagjainkat, híveinket és minden tisztességes magyar embert!

 

 

 

       Az MVSZ székházában megtekinthető 1956-os emlékkiállítás részlete.

Az alatta elhelyezett képernyőn követhető Rácz Sándor tíz évvel ezelőtti kiállítás-megnyitója.

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9024/161021

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.