60. évforduló: Megemlékezés Bázelben


A Bázeli Keresztény Magyar Egyesület ökuménikus istentisztelet keretében emlékezett meg 1956 60. évfordulójáról, amelyet Paál István római katolikus plébános és Pápai Szabó György refromátus lelkész végzett. Verset Györffy Magdolna (Gyergyóalfalu) és Szabó Györgyné dr. Szalai Ilona (Budapest) mondott. A rendezvényt Felber Irén szervezte, házigazda Felber Zoltán, a Magyarok Világszövetége Kárpát-medencén Kívüli Térségének elnöke volt.

 

 

 

 

 

 

 

                Paál István plébános                             Pápai Szabó György lelkipásztor

 

                Győrffy Magdolna                               Szabó Györgyné dr. Szalai Ilona

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9027/161025

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.