Nagykőrös: Emléktábla állítás Dr. Hegedűs Lorántnak - autóbusz indul Budapestről


A Történelmi Vitézi Rend Dél-Közép Magyarország Törzsszékének Bács-Kiskun Megyei Székkapitánysága és  a Magyarok Világszövetsége Nagykőrösi Csoprtja emléktáblát állít Dr. Hegedűs Lorántnak, a Magyarok Püspökének a nagykőrösi református temetőben, a Magyar Hősök Emlékhelyénél. Ugyanott évekkel ezelőtt emléktáblát avattak Horthy Miklós, Pongrátz Gergely és Rácz Sándor részére.

 

Az emléktábla ünnepélyes avatása 2016. október 8-án, 15 órakor kezdődik. A megemlékező beszédet Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke mondja. Az emléktáblát avatja, imát és áldást mond Pápai Szabó György református lelkész.

 

Az eseményre október 8-án, 13 órakor Budapestről, az Astoriától autóbusz indul, amelyre október 6-ig lehet jelentkezni.

Részvételi díj: 1.000 Ft.

 

A jelentkezéseket az mvsz@mvsz.hu címre, illetve a 485-4060  telefonszámon várják.

 

A részvételi díjat előre be kell fizetni az MVSZ pénztárába, vagy banki átutalással a 10300002-20102159-00003285 bankszámlára.

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9000/160929

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.