MVSZ székház: A magyar nyelv világa - Kovács Éva kiállítása


Még három napig, október 4-ig tekinthető meg Kovács Éva A magyar nyelv világa című kiállítása a Magyarok Világszövetsége székházának (Budapest V. Semmelweis 1-3.) Bethlen Gábor kerengőjében. Akik már túl vannak a szavazáson, ma vasárnap is megtekinthetik.

 

Magyar anyanyelvünk küldetéséről a kiállítás így vall: Magas szellemiség beemelése hétköznapjainkba.

Jellegzetességeit pedig az alábbi fogalmi körökkel szemlélteti: éghezkötődő, jóravaló, írástudó, játékos, tudásban gazdag, egységben élő, egészséget értő, szabad, bőséggel teli, teremtőképes, természetből fakadó, találékony.

 

A kiállítást kiemelten alsó tagozatos foglalkozásokat vezető pedagógusok, közművelődési munkatársak figyelmébe ajánljuk.

 

A nagyméretű színes tablókhoz kapcsolt ötletes játékok és játékos feladatok során szívesen kalauzolja végig a látogatót Kovács Éva.

Azon érdeklődők számára, akiknek október 4-ig nincs módjuk személyes kapcsolatfelvételre közöljük Kovács Éva elérhetőségét: 06/30/386-05-49.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

9001/161002

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.