MIXVK - Magyarok=barbárok - A benesi dekrétumokról - Dr. Botlik József dolgozata


"Aki barbárt akar látni, az nézzen a magyarra" hirdették falfeliratok Kassán a benesi dekrétumok "nyitányának" idején. Remek összefoglaló előadást tartott a benesi dekrétumok meghozatala mögötti gyilkos szándékról, azok tombolásáról Dr. Botlik József, a Magyarok IX. Világkongresszusa keretében megrendezett Kárpát-medencei magyar vértanúság című történeti konferencián, amelynek elnöke volt. Ajánljuk fiatalok figyelmébe.

 

Az elmúlt napokban sajtószolgálatunk közzétette a gyilkos benesi dekrétumokat két európai uniós országban, Szlovákiában és Csehországban érinthetetlenné és örök érvényűvé nyilvánító parlamenti határozatokat. Annak jobb megismeréséért, hogy mit is jelentenek a ma is hatályos benesi dekrétumok, ajánljuk Dr. Botlik József tanulmányát mindazok figyelmébe – újságírókat, emberi jogvédőket, politikusokat is ideértve – akik nem rendelkeznek személyes "élményekkel" a Benes-dekrétumokról.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8996/160923

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.