Meghívó október 6., 18 órára az Aradi Vértanúkról való megemlékezésre

Október 6-án, 18 órakor az MVSZ Magyarok Háza (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) Bartók termében  Magyarország ne feledd! – A magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című összeállítással emlékezik a Magyarok Világszövetsége az Aradi Vértanúkra.

Házigazdák: Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke és Bottyán Zoltán elnökhelyettes.

 

Várjuk Önt is közös megemlékezésre a nemzeti gyásznapon!

 


 

MVSZ Sajtószolgálat

9004/161005

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.