Kolozsvári Grandpierre Endre 100 éve - megemlékezés október 5-én, 18 órakor az MVSZ Magyarok Házában


Október 5-én, szerdán ünnepi megemlékezésre kerül sor Kolozsvári Grandpierre Endre születésének 100. évfordulója alkalmából a Magyarok Világszövetségének székházában. Megemlékeznek: Grandpierre Atilla, Bakay Kornél, Bunyevác Zsuzsa, Hoppál Mihály, Király B. Izabella, Patrubány Miklós, Szörényi Levente és mások.

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8999/160928

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.