Az Aradi Vértanúk napjára készülődve - Emlék-CD kedvezményes áron


Közeledik október 6-a, az Aradi Vértanúk napja. A Magyarok Világszövetsége a nemzetünk életében mély nyomot hagyó aradi kegyetlenkedés 160. évfordulójára egy kimondottan oktatási segédeszköznek szánt CD-t készíttetett, és abban az évben több mint ezer Kárpát-medencei magyar iskolát meg is ajándékozott vele.

 

A Magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című CD négy békéscsabai színész – Nagy Erika, Mészáros Mihály, Szőke Pál és Tomanek Gábor – összeállítása. Terjesztése fölött fővédnökséget vállalt Erkel Tibor, a Himnusz zeneszerzőjének leszármazottja, Dr. Papp Lajos szívsebész valamint néhai Rácz Sándor, a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnöke, az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc hőse.

 

 

 

 

Az időközben elmélyült világválság nem engedi meg, hogy továbbra is adományként kezeljük e CD-t, de az MVSZ mérsékelt áron, örömmel felajánlja azt az érdeklődő iskoláknak, intézményeknek, magánszemélyeknek.

 

Mindazok, akik október 10-ig átutalják a lemez ellenértékét, vagy utánvéttel megrendelik a kor dokumentumai alapján készült művészi értékű, megrázó erejű összeállítást, úgy 20% kedvezményt élveznek, és ekképp a lemez ára 1200 Ft.

 

 

A lemez kapható az MVSZ budapesti székházában, illetve hozzáadódó postaköltséggel megrendelhető az mvsz@mvsz.hu villámposta címen.

 

 

Banki átutalás esetén 1.900 Ft fizetendő, utánvétes megrendelés esetén pedig 1200 Ft CD-ár +2000 Ft postaköltség = 3.200 Ft.

 

 

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

 

Bankszámla belföldi átutalásokhoz:

MKB – 10300002-20102159-00003285

 

 

Kérjük, hogy tüntessék fel pontos postai címüket és a pontos számlázási adatokat.

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8998/160927

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.