Patrubány Miklós 2016. szeptemberi nemzetpolitikai előadásának felvétele


Patrubány Miklós, akit a Magyarok Világszövetségének Küldöttgyűlése augusztusban ötödször választott meg a Szövetség elnökévé, tegnap megtartotta a minden hónap tizenötödik napján esedékes nemzetpolitikai előadását A Magyarok IX. Világkongresszusának határozatai, népszavazás betelepítési kvótaügyben és készülődés az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 60. évfordulójára címmel.

 

Az előadás keretében fellépett Publik Antal előadóművész, aki Illyés Gyula Egy mondat a zsarnokságról című versét szavalta.

 

Patrubány Miklós előadásának felvétele a képre, vagy ide kattintva tekinthető meg.

 

 

Korábban írtuk: Budaházyért!=... - Patrubány Miklós beszéde

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8989/160916

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.