Kibertámadás-sorozat az MVSZ honlapja ellen – Az MVSZ a világháló magyar felhasználóinak segítségét kéri


Szombaton, 2016. szeptember 10-én Svájcból, Délvidékről és az Amerikai Egyesült Államokból jelezték, hogy elérhetetlen a Magyarok Világszövetségének honlapja, miközben Magyarországról elérhető volt... A Magyarok IX. Világkongresszusának munkálatai óta  visszatérően elérhetetlenné teszik valakik az MVSZ honlapját. Az MVSZ a világháló magyar felhasználóinak segítségét kéri.

 

A mindhárom országból jelzett szombati hibaüzenet:

 

 

 

 

Pár nappal korábban magyarországi olvasóink jelezték, hogy elérhetetlen a Magyarok IX. Világkongresszusának Záró-nyilatkozata !?

A „világháló" káros tartalmú webhelyként jelölte meg az MVSZ honlapját, és letiltotta annak elérését az alábbi üzenettel:

Káros webhely letiltva

http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/2922-mixvk-zaro-nyilatkozat

Ezt a webhelyeket károsként jelentették.
Azt ajánljuk, hogy ne látogasson erre a webhelyre.


A Magyarok Világszövetsége a világháló magyar felhasználóinak segítségét kéri, elsősorban tagjait és híveit bíztatva, hogy jelezzék elektronikus levélben amennyiben a http://www.mvsz.hu weblapcím, vagy annak bármely tartalma számukra akár átmenetileg elérhetetlennek bizonyulna. Az értesítő leveleket a következő címekre kérjük elküldeni: mvsz@mvsz.hu, elnok@mvsz.hu, sajtoszolgalat@mvsz.hu.

 

 

Fotó: Képünk illusztráció

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8985/160910

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

„A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik."(Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

 A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.