: Kárpátaljáért! - MVSZ támogatás Nagydobronyba


Bejárta a minap a magyarországi és ukrajnai sajtót a kárpátaljai Nagydobrony neve egy ukrajnai viszonyok között hihetetlenül olcsó útaszfaltozás kapcsán. Nem érte el a média ingerküszöbét viszont az a hír, hogy a Magyarok Világszövetsége Elnökségének tagja, Hompoth Zoltán ezzel egyidejűleg mintegy 300.000 forint értékű szeretetadományt juttatott el a nagydobronyi református iskola részére, amelyet az intézményt fenntartó helybeli református egyházközség lelkésze Horkay László, az MVSZ újonnan megválasztott kárpátaljai elnökségi tagja vett át.

 

A mellékelt képek az iskola egyik befejezés előtt álló épületét, illetve annak vezetőit, Gál Erika igazgató asszonyt és Horkay László református lelkészt ábrázolják.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8981/160907

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.