Jó hírnevünk védelmében: Az MVSZ Elnökségének reagálása az "illuminátus"-rágalomra


A Magyarok Világszövetségének Elnöksége mint minden részében alaptalant, visszautasítja a valós személyként azonosíthatatlan MVSZ-ből kizártak Sajtóirodája Kovács András aláírású, Nagy Csaba nagy.csaba.taltos@gmail.com címről a világhálón forgalmazott és az MVSZ Benczúr u. 15. sz. alatti székháznak eladásáról szóló rágalmazó levelét.

 

A levél Csoóri Sándor személyes tulajdonának Patrubány Miklós általi eladását adja hírül, ami jogi nonszensz.

 

Az MVSZ Elnöksége megállapítja, hogy a székházat nem Patrubány Miklós, hanem az MVSZ adja el, arról a Világszövetség legfőbb döntéshozó szerve, a Küldöttgyűlés határozott. Az eladás minden szakaszában elnökségi határozatot hajtott végre a Tárgyaló Bizottság, a Felügyelő Bizottság ellenőrzése mellett.

 

Az MVSZ azért kényszerül az eladásra, mert a magyar állam legkevesebb 5 milliárd forinttal tartozik a Világszövetségnek.

 

Mivel a levél állításai alkalmasak az MVSZ jó hírének rontására, az Elnökség határozatot hozott a rágalmazó irat terjesztőinek, forgalmazóinak bíróság elé idézéséről.

 

Budapest, 2016. augusztus 18.                                  

 

A Magyarok Világszövetsége Elnöksége

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8977/160902

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.