Budaházyért!=Magyarországért! - A Somló Védpajzs Szövetség csatlakozásaA Budaházy György és társai ellen folytatott per első fokú ítéletének kihirdetése után, tekintettel az ítélet koncepciós voltára és társadalmi veszélyességére, a Magyarok Világszövetsége tiltakozásra hívta a törvénytisztelő magyarságot az ellen, hogy a bíróságokat politikai bunkósbotnak használják". A csatlakozások elkezdődtek. Várjuk a további csatlakozókat…

Alulírott Mayer Ferenc Sándor (Ajka – cím a szerkesztőségben) ezennel csatlakozom a Magyarok Világszövetsége tiltakozó nyilatkozatához, melyet Budaházy György elítélésével kapcsolatban adott ki.

Teszem ezt a magam, valamint a Somló Védpajzs Szövetség nevében is, melynek ajkai csoportjának vezetője vagyok.

Ajka , 2016. aug. 30.

vitéz, lovag Mayer Ferenc Sándor

 

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

 

MVSZ Sajtószolgálat

8972/160831

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.