Budaházyért!=... - Az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt csatlakozása


Folytatódnak a csatlakozások: az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt nevében annak elnöke, Bertha Szilvia írt levelet.  

 

                                                                            

Magyarok Világszövetsége

 Patrubány Miklós elnök

 

Tisztelt Elnök Úr!

 

Mi, az ÉRTÜNK ÉRTETEK Keresztény Szociális Párt, a kialakult helyzet miatti sajnálattal, tiszta szívvel csatlakozunk  tiltakozásukhoz, melyet a Budaházy György és társai ügyében hozott, jogtalan és igazságtalan ítélet, és az egész koncepciós eljárás ellen hirdettek meg. 

 

Tiltakozásunk és szövetségünk különös értelmet nyer az ügy politikai vonatkozásai miatt, mely felháborító kettős mércében nyilvánul meg. Míg a 2006-2010 közötti, hazugsággal és megtévesztéssel hatalomra jutott kormányt, és ezen időszak alatt ártatlan emberek sérelmére elkövetett brutalitások felelőseit a mai napig nem vonták eljárás alá, addig hazájukat szerető és az emberek megalázottságát, kínlódását szó nélkül tűrni képtelen fiatalokat hagyják így meghurcolni. De igaz ez a nap mint nap felszínre kerülő kormányzati korrupciós botrányok kapcsán is.

 

Ez az ítélet az 1956-os forradalomnak, és annak ötvenedik évfordulójára kialakult nemzeti összefogásnak a megcsúfolása attól a nemzeti  köntösbe bújtatott párttól, amely hatalmát jelentős részben ezeknek, és az ilyen fiataloknak köszönheti. Hiszen ezeknek a fiataloknak a kiállásai termelték ki a sajtó nyilvánosságán keresztül reményt és lendületet keltve a fotel- és fülkeforradalmárok tömegét, akik az elsöprő választási győzelmet meghozták.

 

A magyar nemzet minden tagjának megvan a helye és a feladata a magyarság megtartásában és a független, szabad Magyarország felépítésében. Mindenkitől más áldozatot vár el a Haza. Ezek az elítélt hazafiak, az ítélet szerint, életüket és vérüket kockáztatták a Hazáért, így sokkal inkább méltók a visszaadott lovagkeresztekre, mint azok a hazaárulók, akik korábban megkapták nemzetáruló tevékenységük kapcsán.

 

Ma mindenképp naivnak bélyegzik, aki hisz az igazságban, következésképp az igazságszolgáltatásban. De naivság egy jogállamban a jogban hinni? Pedig a jog csak az erkölcs minimuma. Minek minősül egy olyan eljárás, egy olyan ítélet, amely se nem igazságos, se nem jogos? És az a politika, amely ezt eltűri? Erkölcstelennek. Meddig kell ezt hagyni szemlesütve, cinkosként?

 

Egy percig sem tovább!

 

ÉRTÜNK ÉRTETEK

 

Bertha Szilvia

elnök

 

 

Budaházyért!=Magyarországért! A Budaházy György és társai ellen folytatott per első fokú ítéletének kihirdetése után, tekintettel az ítélet koncepciós voltára és társadalmi veszélyességére, a Magyarok Világszövetsége tiltakozásra hívta a törvénytisztelő magyarságot az ellen, hogy a bíróságokat „politikai bunkósbotnak használják". A csatlakozások elkezdődtek. Várjuk a további csatlakozókat…

 

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

 

MVSZ Sajtószolgálat

8979/160902

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.