MIXVK - Publik Antal irodalimi összeállítása az MIXVK Fórumán


Augusztus 18-án, csütörtökön 16 órakor lesz a Kossuth Lajos kerengőben Publik Antal, marosvásárhelyi származású, Svédországban és Magyarországon élő előadóművész, Elmondom hát mindenkinek" című irodalmi összeállítása. A címadó Karinthy-versen kívül hallhatjuk még Márai Sándor: Halotti beszéd, Wass Albert: Adjátok vissza a hegyeimet, Bencze Domokos: Miénk vagy Székelyföld, Ábrányi Emil: Él a magyar, és a verséért halálra ítélt Kárpáti Piroska: Üzenet Erdélyből című alkotásokat.

Publik Antal szavalta a Magyarok IX. Világkongresszusának Nyitó-konferenciáján Petőfi Sándor címadó versét: „Élet, vagy halál!"

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8954/160816

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.