MIXVK - Meghekkelték az MVSZ elnökének világkongresszusi beharangozóját


Sajtótájékoztatón ismertette a Magyarok IX. Világkongresszusának Szervező Bizottsága a közelgő eseménysorozatot. Tíz szakmai konferencián százötven előadás hangzik majd el augusztus 15-20. között. A fokozódó érdeklődést jól jelzi, hogy ismeretlen tettesek meghekkelték az MVSZ elnökének beharangozóját, amely átírt tartalommal, helyesírási hibáktól hemzsegően, helyenként értelmetlen mondatokkal érkezett meg számos levelesládába, látszólag az MVSZ Sajtószolgálat által küldve, ám egy nappal a közlemény kiadása után...

 

Tíz szakmai konferencia, százötven előadás, tizenkét kötet – ez lesz a Magyarok IX. Világkongresszusának szellemi hozadéka, tudtuk meg a sajtótájékoztatón, amelyet Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke, Zombory István, az MIXVK főszervezője, Bottyán Zoltán, a Nemzetstratégiai konferencia társelnöke, Dr. Boór Ferenc, a székesfehérvári nyitónap, és az MIXVK Fórum főszervezője, valamint Dr. Balogh Sándor amerikai professzor tartottak. A sajtótájékoztatón Szabó Ágnes személyében bemutatták a Magyarok IX. Világkongresszusának sajtófelelősét, aki korábban a Duna Televízió szerkesztője volt.

 

A sajtótájékoztató rövid kivonatát a CMM televízió tette közzé, és ide, vagy az alábbi képre kattintva tekinthető meg.

 

 

 

A sajtótájékoztató teljes anyagát az MVSZ Sajtószolgálat teszi közzé, és ide, vagy az alábbi képre kattintva tekinthető meg.

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8943/160807

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.