MIXVK - Kilenc emlékfát avattak Ópusztaszeren a Magyar Nemzetért Érdemérem kitüntetettjeinek


Augusztus 14-én, vasárnap zajlott az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark a Magyarok IX. Világkongresszusának nyitó-eseménye. A Magyarok Világszövetsége emlékfákat avatott kilenc jeles ember számára, akiket a magyar nemzet szolgálatában szerzett érdemeikért az MVSZ a Magyar Nemzetért Érdemérem ezüst fokozatával tüntetett ki. Az eseményről a kiskunhalasi McKenzye televízió közölt rövid összeállítást, amely ide, vagy a mellékelt képre kattintva tekinthető meg.

 

Korábban írtuk: MIXVK - Nyitó-esemény Ópusztaszeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8956/160817

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.