MIXVK: Az In vivo - orvos-konferencia meghívója


A Magyarok IX. Világkongresszusa tíz konferenciája közül az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt az In vivo – orvos-konferencia, amelyre a Magyarok Világszövetsége és a Szent Rókus Kórház közös szervezésében kerül sor, ez utóbbi tanácstermében. A kétnapos tudományos értekezlet augusztus 17-én és 18-án zajlik. A konferencia társelnökei: Dr. Horváth Szabolcs MTA kandidátus, docens, főorvos, Szent Rókus Kórház és Prof. Dr. Egyed-Zsigmond Imre, Orvosegyetem – Marosvásárhely. Fővédnökök: Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke, és Dr. Göböl Zsolt, a Szent Rókus Kórház főigazgatója.

 

Alább a Magyarország legrégebbi és Európa harmadik legrégebbi kórházában megrendezendő In vivo – orvos-konferencia részletes programja:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8940/160731

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.