Balczó Andrásnak is emlékfát avatnak Ópusztaszeren


Amint azt tegnapi közleményünkben említettük, augusztus 14-én, 11 órakor Ópusztaszeren, a Magyarok IX. Világkongresszusának nyitó rendezvényén, a Magyar Nemzetért Érdemérem ezüst fokozatával kitüntetettek tiszteletére emlékfákat ültetnek. Balczó Andrást évekkel ezelőtt tüntették ki, de ő akkor nem tudott részt venni az eseményen, ezért az ő fájának avatására is most kerül sor. Kassai Lajos íjász világbajnok és Mónus József távlövő íjász világbajnokkal együtt, Balczó Andrással háromra nőtt a kitüntetett sportolók száma.

 

 

Képünkön P. Kozma Imre OH, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, a nevét viselő emlékfával, amelyet  Balczó András emlékfájával egyszerre ültettek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8950/160813

 

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.