Trianon-96 - Június 4. nem ünnep! - Magyar megmozdulás Versailles-ban - Video és képek


Június 4., Trianon napja nem lehet ünnep. „Ezt állítani képmutatás, hazugság és nemzetpusztítás" – üzente a trianoni békeparancs helyszínéről, Versailles-ból, a Trianon-96 megmozdulásról Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kövér László házelnöknek Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke. A megmozduláson voltak felvidékiek, délvidékiek, erdélyiek, magyarországiak, franciaországiak és más nyugat-európai országból érkezett magyarok.

 

A Trianonnal kapcsolatos teendőkről szólva a szónok így fogalmazott: „A legkevesebb, amit meg kell tennünk, hogy minden egyes alkalommal a képébe mutassuk minden egyes európainak, hogy mit tettetek. Mit adtunk nektek, és mit tettetek. Elvárjuk, hogy a magyar politikai osztály felnőjön ehhez a történelmi küldetéshez. Mert nem lehet az ujjunk mögé megbújva azt mondani, hogy június 4-én a nemzeti összetartozás ünnepe van! Az képmutatás, hazugság és nemzetpusztítás" – üzente az MVSZ elnöke Versailles-ból.

 

Patrubány Miklós Versailles-i szónoklata ide kattintva tekinthető meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video és fotó: Tarczi István

 

MVSZ Sajtószolgálat

8900/160608

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.