Trianon-96 – "Eljön az a nap..." - Üzenet haza Versailles-ból


„Eljön az a nap, amikor Magyarország megszállt területei felszabadulnak, és a magyar nemzet visszanyeri méltóságát és helyét az emberiség történelmében" – üzente a Magyarok Világszövetsége által Trianon napján Versailles-ban tartott megmozdulás vezérszónoka, Patrubány Miklós, de ehhez meg kell változnia a világnak, és elsősorban a magyarságnak.

 

Az MVSZ elnöke üzenetének lényege, az itt közölt felvétel 4:25 percénél kezdődik:

 

„Innen kell üzenjünk Magyarország kormányának, innen kell üzenjünk az Országgyűlésnek, innen Versailles-ból, személyesen Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kövér László házelnöknek és mindazoknak, akik az ő szellemi irányításuk mentén botladozva, ünnepelnek június 4-én, hogy megállj, ez nem ünnep! Ez nem a magyar összetartozás ünnepe!

 

Nekik üzenjük innen Versailles-ból:

 

Az, aki anélkül ünnepli Húsvétot, hogy előbb, Jézus urunk meggyilkoltatása miatt gyászba borult volna, annak a kereszténysége merő képmutatás!

 

És aki, Trianon napján bármiféle ürüggyel ünnepel magyar ember létére, anélkül, hogy gyászolná nemzetünket és országunkat, annak a magyarsága merő képmutatás!"

 

Tarczi István felvétele ide kattintva tekinthető meg.

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8999b/160607

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

 

 

 

 

g

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.