Szatmárnémeti: Fiatalok a Szentlélekkel való kapcsolatukról


Szatmárnémetiben a Székesegyház plébánia dísztermében mutatták be május 11-én azt a kiadványt, amely a "Szent József - a munkás" Katolikus Férfiak Szövetsége gondozásában jelent meg és amelyben fiatalok írnak a Szentlélekről, valamint élményeikről a Szentlélek működésével kapcsolatban. Komsa József, a füzet megálmodója és a megvalósítás szervezője elmondta, ezzel is hitük elmélyülésében szeretnék a fiatalokat segíteni.

 

A füzetben, amelyhez Schönberger  Jenő püspök írt előszót 19 erdélyi és magyarországi fiatal írta meg a Szentlélekhez kötődő élményét.

 

Az eseményen részt vett Hársfalvi Ottó általános helynök, Barta Barnabás ifjúsági- és ministránslelkész, Koczinger Tibor, a férfiszövetség alapító elnöke és számos érdeklődő.

 

A férfiszövetség szándékosan időzítette a bemutatót a Pünkösdöt megelőző hétre.

 

 

                  Komsa József, az MVSZ küldötte, a füzet megálmodója

 

 

      Fiatalok a hallgatóság soraiban…

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8990/160521

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.