Orbán Viktor sajátos szabadságharca: Elsőként kampányol Brüsszel mellett a britek kilépése ellen...


Újabb csúcsra ért Orbán Viktor miniszterelnök „ne azt nézzétek amit mondok, hanem azt, amit teszek"-politikája. Miután fél Európa számára a Brüsszelnek ellenálló kormányfő képét rajzolta meg nyilatkozataival, és a Brüsszellel szembeni szabadságharc megtestesítőjévé vált, a szavak után most elérkezett a cselekvés ideje. És Orbán Viktor cselekedett. Fogta magát és beszállt egy másik ország belső ügyébe. Nyílt és közvetlen kampányt indított Brüsszel mellett, az EU-ból kilépni vágyó britekkel szemben… A képlet ismerős. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok !

 

A hétfői Daily Mail-ben egész oldalas reklámmal kampányol Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Nagy-Britannia EU-ból történő kilépését jelentő Brexit ellen.

 

Orbán Viktor első és egyelőre egyetlen európai kormányfőként engedi meg magának, hogy közvetlenül beavatkozzék egy „független" ország belügyét képező népszavazás kimenetelébe. Az sem mellékes, hogy egyértelműen Brüsszel politikáját támogatva nyilvánul meg.

 

Ez az orbáni húzás valahogyan nem került a magyar média érdeklődésének homlokterébe.

Az viszont mindenütt vezető hír, hogy Rákhel nevű lánya unokával ajándékozta meg a miniszterelnököt.

 

 

 

 

 

                                A Daily Mail-ben megjelent egész oldalas reklám

 

Fotó: hvg.hu

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8914/160620

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.