MVSZ- közlemény: küldöttválasztás és jelölések

Május 15-én befejeződtek az egyes országokban és magyarországi megyékben szervezett küldöttválasztó közgyűlések, amelyek során a Magyarok Világszövetségének tagjai megválasztották küldötteiket, akik a 2016-2020-as időszakban a Magyarok Világszövetsége küldöttjeiként annak egész tagságát képviselik. Ugyancsak május 15. volt a határideje az MVSZ elnöki és elnökhelyettesi tisztségére való jelöléseknek. Alább közzétesszük a hivatalosan beérkezett jelöléseket.

Magyarok Világszövetsége

elnöki tisztségre jelölés

jelölt                                                               jelölő szervezet

Bottyán Zoltán                                  MVSZ Nógrád Megyei Szervezete

Patrubány Miklós                            MVSZ Erdélyi Országos Tanácsa

MVSZ USA Országos Tanácsa

MVSZ Franciaországi Országos Tanácsa

MVSZ Fővárosi Szervezete

Békés, Csongrád, Somogy, Veszprém, Komárom-Esztergom és Vas megyei MVSZ-tagok

MVSZ Heves Megyei Szervezete

MVSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete

elnökhelyettesi tisztségre jelölés

Bottyán Zoltán                                  MVSZ Nógrád Megyei Szervezete

MVSZ Fővárosi Szervezete

Fuksz Sándor                                   MVSZ USA Országos Tanácsa

MVSZ Franciaországi Országos Tanácsa

Az MVSZ tisztújító Küldöttgyűlésére a Magyarok IX. Világkongresszusa keretében, 2016. augusztus 19-én kerül sor.

MVSZ Sajtószolgálat

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.