MIXVK - Elkészült video-klipp


Elkészült a Magyarok IX. Világkongresszusát meghirdető video-klipp, amely ide, vagy az alábbi képekre kattintva tekinthető meg. A Magyarok Világkongresszusait szervező Magyarok Világszövetsége köszönetet mond Könyves Kálmánnak és Juhász Zoltánnak a video-klipp elkészítéséért, Kádár Dánielnek a közbenjárásért. Kérjük tagjainkat és híveinket, hogy osszák meg a hirdetményt ismerőseikkel a világhálón.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8925/160703

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.