MixVK - Beharangozó: A Trianon-100 konferencia: "Hiszek Magyarország feltámadásában"Már kevesebb, mint három hónap van hátra a Magyarok IX. Világkongresszusának nyitányáig. Ezennel folytatjuk a Világkongresszus keretében sorra  kerülő 10 konferencia beharangozását. Most a Trianon-100 konferencia Beharangozóját közöljük, melynek szerzője Botos László, a konferencia elnöke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyarok IX. Világkongresszusa

2016. augusztus 15-20. – Ópusztaszer – Székesfehérvár – Budapest – Pásztó

 

Trianon-100: „Hiszek Magyarország feltámadásában!" – kiútkereső konferencia

Beharangozó

 

Rohamosan közeleg az ez év augusztus 15-20. között megrendezendő Magyarok IX. Világkongresszusa, amelynek keretében a nemzetben gondolkodó, magyarságát vállaló, azért rendületlenül tenni akaró magyarok jövünk össze számos országból, hogy a magyar nemzetet és minden nemzetet érintő tárgykörben, az itt összesereglő és népét segíteni akaró értelmiség, hat napon át tárgyalja, vitassa mindazokat a tennivalókat, amelyek segíteni fognak bennünket a globalizálódó, a független államokat megszüntetni akaró törekvések vészes időszakában. Ezt az új világrendet erőlteti az európai fehér ember barnítása, és erkölcsének, civilizációjának eltörlése.

A tíz konferencia bőven ad minden érdeklődőnek kellő ismeretet arra, hogy az itt megszerzett ismeretek következtében nemzetérdekű, magyar cselekvő szellemű honvéddé váljon, és így szolgálja a magyar fennmaradást. A Kongresszusra az MVSZ székházában, 1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3. szám alatt kerül sor.

A konferenciák sora megtekinthető a Magyarok IX. Világkongresszusának honlapján. Kattintás ide.

A tíz konferencia egyike lesz a Trianon-100 konferencia. Itt az alkalom arra, hogy a világ magyarsága közös együttműködéssel kidolgozza, megtalálja azt a kiutat, amelyet mindeddig nem találtunk meg, vagy kormányaink tudatosan nem vettek figyelembe. Előadás tart:

 

Bakos BatuRevízió lehetőségeTöttössy Istvánné Magdolna – A kisebbségbe került magyar nyelvoktatás helyzete a Kárpát-medencében;  Mihályi Molnár LászlóKét pogány közt reménységgel;  Botlik JózsefTrianon Kárpátalja;  Bene GáborMire lennének kötelesek az utódállamok?Eva Maria Barki – Az euroatlanti híd összeomlik: Európa pusztulás vagy újraéledés előtt? Lesz Magyar Reconquista?;  Kocsis István  – Trianon felfoghatatlan kérdései;  Hábel György  – A Trianon-tragédiák igazi háttere;  Király B. IzabellaA változó világ és Trianon;  Rónai Lászlóné ÉvaMagyarország és Európa egy új történelmi korszak küszöbénBándi Kund Hűség a Hazához;  Bernáth Zoltán – Trianon;  Raffay Ernő – Trianon okai és következményei;  Drábik János –  A migráns invázió Trianonja;  Kővári László: Csak a számok nem hazudnak;  Borsos Géza – Székely Trianon;  Krakkó Rudolf – Trianon múltja, Trianon jelene. A Partium tragédiájaBalassa Zoltán – Trianon – egy kínkeserves lehetőség Istenhez való viszonyunk újragondolásához;  Galla JánosA Kárpát-medencében ma is Trianon van;  Balogh SándorTrianon háttere;  Balázsi László – Trianon felejtése és feledtetése; Bottyán Zoltán – Et resurrexit tertia die - Nemzet, állam,Trianon, Párizs.

 

Számítunk arra, hogy a Magyarok Világkongresszusának küldöttei, de nem csak ők, hanem a nemzeti elkötelezettségű, amúgy tisztséget nem viselő magyar testvéreink is kellő figyelmet szentelnek e konferenciának, és nagy létszámban jelentkeznek annak munkálataira.

 

Botos László,

a konferencia elnöke

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8996/160527

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.