MixVK - Beharangozó: A nemzetstratégiai konferencia: Jövő a Szent Korona jegyében


Már kevesebb, mint három hónap van hátra a Magyarok IX. Világkongresszusának nyitányáig. Ezennel elkezdjük a Világkongresszus keretében sorra  kerülő 10 konferencia beharangozását. Első helyen a nemzetstratégiai konferencia Beharangozóját közöljük, melynek szerzője Bottyán Zoltán, a konferencia társelnöke, egyben főszervezője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyarok IX. Világkongresszusa

Jövő a Szent Korona jegyében – nemzetstratégiai konferencia

Beharangozó

A Magyarok VIII. Világkongresszusa meghatározásában a magyar nemzet legkiemelkedőbb hozzájárulása az egyetemes emberiség felemelkedéséhez annak az államrendnek a kialakítása, amelyet eleink a Szent Korona tanra alapoztak, és amelyet a Szent Korona országának nevezünk. A Szent Korona országa történelmileg egyedülálló biztosítékát nyújtja az élet teljességének és szentségének, az emberi méltóságnak, rajta kívül nincs és nem is lehet életképes magyar nemzet.

Ellensége az a személy vagy közösség, aki vagy amely alkotmányos rendjét bomlasztó vagy romboló tevékenységet fejt ki, illetve a Szent Korona ellen cselekszik. Ebből következően a magyar nemzet nem ismeri el a trianoni és párizsi diktátumok általi jogtipró szétdarabolását.

A XX. században még úgy tűnhetett, hogy a Szent Korona ellenségei csak a magyarság ellen hajtottak végre nemzetgyilkossági kísérletet. Napjainkra azonban minden felelősen gondolkodó számára nyilvánvaló, hogy világrendjük az emberi élet folytathatóságát veszélyezteti. A magyarság Trianonja kaput nyitott Európa Trianonja felé.

A Magyarok IX. Világkongresszusa e kettős értelemben tűzte zászlajára Petőfi versének címét: „Élet, vagy halál!"

Nemzetstratégiai konferenciánk ezért részben folytatója a VIII. Világkongresszusnak, amit a cím megtartásával is kiemelünk: Jövő a Szent Korona jegyében. Három szekciójának címe azonban már a létfenyegetettség mai fejleményei közé helyezi e jövőt, ebben a drámai helyzetben keresi  megvalósítása lehetőségeit.

A halál civilizációja a nemzet és a család létfeltételeinek, a munkának és az otthonnak, a földiben és a szentségben való otthonosnak a rombolását vette célba. Már nem is a nemzeti, hanem a népként való fennmaradást lehetetleníti el. A halál civilizációjával a nemzetre épülő család és a családra épülő nemzet emberi rendjét állítjuk szembe. Tehát:

Halál – Migránsözön: Leszámolás Európával

Élet – A Szent Korona népe, nemzete, állama

Élet – Családodban nemzeted – családközpontú munka és társadalomszervezés

 

Hívunk mindenkit, aki velünk tart gondolkodásban és cselekvésben.

Bottyán Zoltán, a konferencia társelnöke

 

MVSZ Sajtószolgálat

8994/160526

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.