Meghívó - Mogyoróhegyi politikai piknik a Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont elfogadásának 20. évfordulóján, 2016. június 25-én


Meghívó

Politikai piknik

 

A Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont „A magyar nemzet életének rendező elvei" kihirdetésének 20. évfordulóján, 2016. június 25-én szombaton, várjuk az érdeklődőket az eredeti helyszínre. A várható létszámot csak akkor tudjuk megbecsülni, ha visszajelzést kapunk a részvételi szándékról. Ez a gyülekezési jog és az étterem felkészülése szempontjából nagyon fontos. A Mogyoróhegy (Makovetz) étteremben lehetőség van a találkozó megtartására, és igény szerint étkezésre, ami természetesen önköltséges.  

Kapcsolat: Király B. Izabella 20-9-618-644. E-mail: k.b.izabella@gmail.com

 

Program

11h-12h Gyülekező a Mogyoróhegyi sípálya parkolóban.

12h-12,30h Séta a Mogyoróhegy étteremhez. Közös és egyéni ebéd-rendelések.

12,30h A találkozót megnyitja és levezeti Réti Szabó Erzsébet alelnök (MMMJ Alapítvány)

12,40h-15,10h Pohárköszöntőt mondanak: Király B. Izabella elnök (MMMJ Alapítvány, MÉP), Patrubány Miklós elnök (Magyarok Világszövetsége),

Dobszay Károly főszerkesztő (Kötött Kéve)

15,10h-16h EBÉD szünet

16h A 108 ponttal kapcsolatos hozzászólások.

Módosító javaslatok. Javaslatok elfogadása. Zárszó.

Tisztelt Olvasó!                                                                                                                         

 A Magyar Múltban Magyar Jövő Alapítvány Önismereti Egyeteme, valamint a Magyar Érdek Pártja Politikai Akadémiája 220 hallgatójának és 32 előadójának közös munkája a magyar nemzet életének rendező elveit összefoglaló Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont. Először 1996. június 22-én hangzott el a nyilvánosság előtt Visegrád-Mogyoróhegyen. Folyamatos gondozója és felelős kiadója Király B. Izabella. A 108 pont a Vérszerződés és az Aranybulla, az aranypecsétes szabadságlevél szellemében született a mai magyarok és nem magyarok segítségére, a szellemi szabadságharc fegyveréül. A 108 pont nem kívánságok és követelések gyűjteménye. Alkotmányos alapelveket rögzít, de alacsonyabb szintű jogszabályoknak, végrehajtási rendeleteknek megfelelő szövegeket is tartalmaz. Sőt egyszerű kijelentéseket, deklarációkat is. A rendező elvek olyan alapvető kérdésekre adnak világos választ, mint hogy ki és mi a magyar, és mi a magyar érdek. 2009. szeptemberében a 108 pontot magyarázó szöveggel kiegészítve Király B. Izabella rendezte sajtó alá. 2006-ban a tízedik évfordulón volt, a huszadik évfordulón ismét lesz lehetősége a résztvevőknek módosító, kiegészítő javaslatokat tenni. 2003-ban az MMMJ Alapítványt és a Magyar Érdek Pártját elsodorták a történelmi események. Megszűnt a Kötött Kéve hetilap is, de a 108 pont ma is hat, egyre többen ismerik, és ismerik fel történelmi jelentőségét. 2016. június 25-én szombaton emlékezzünk együtt a húsz évvel ezelőtti nagy eseményre. Az eredeti szöveg http://nyomaban.blog.hu/2013/09/15/mogyorohegyi_108_pont-_rendezo_elvek itt olvasható. Várunk mindenkit szeretettel.                                                               

A szervezők nevében: Réti Szabó Erzsébet

 

Mogyoróhegy megközelítése: Ajánlott telekocsik szervezése. Személygépkocsival és autóbusszal a 11-es főútról Visegrád-Szentgyörgypuszta elhagyásával a Park Üdülőnél bekanyarodva a Panoráma úton, vagy Visegrádról a Fellegvár felől közelíthető meg. Busz menetrend a volánbusz honlapján értető el. Vonattal, révvel: Budapest- Nyugati pályaudvar – Vác - Szob vonalon Nagymaros-Visegrád megállóhelyig, Nagymarosról Visegrádra révvel, innen baráti kocsit küldünk annak, aki a 20-9-618-644-es számon ezt kéri.

 

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8902/160609

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.