Ma este: Patrubány Miklós májusi nemzetpolitikai előadása: A csíksomlyói búcsú jelentősége a magyar nemzet életében - A magyarság és a székelység felekezeti sokszínűségeEgy nappal a csíksomlyói búcsú után, mint minden hónap 15. napján, ma este hat órakor kerül sor Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke következő nemzetpolitikai előadására a Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3., Bartók-terem), melynek címe:

 

A csíksomlyói búcsú jelentősége a magyar nemzet életében – A magyarság és a székelység felekezeti sokszínűsége.

 

 

Az előadás követhető a világhálón is az MVSZ honlapjának nyitólapjára www.mvsz.hu – lépve, vagy ide kattintva.

A felvételek utólag is megtekinthetők: YoutubeMVSZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8978it/160515

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.