Fővárosi Törvényszék, II. em. 36., holnap: Budaházy Gyuri melletti kiállás - MVSZ Fővárosi Szervezet


A Magyarok Világszövetsége Fővárosi szervezetének elnöke, Gyetvay György Gergely felhívást juttatott el az MVSZ Sajtószolgálathoz, amelyben a szervezet tagjaihoz, szimpatizánsaihoz, minden jóérzésű magyar hazafihoz fordul, hogy a holnap 10 órakor a Fővárosi Törvényszéken (Budapest, Markó u. 27. – II. emelet 36. terem) kezdődő Budaházy és társai ellen folytatódó peren jelenjenek meg, és álljanak ki a súlyos vádakkal illetett hazafiak mellett.

 

 

 

 

 

 

Felhívás

 

Budaházy Gyurit személyesen léptettem be a Magyarok Világszövetségébe 2012-ben saját kérésére, és már akkor szilárd meggyőződéssel hittem az ártatlanságában! Ne hagyjuk, hogy Budaházy Gyuri és a bátor hazafiak, akik egykor  értünk a gyurcsányi országkáromlás idején kiálltak, ma kiállás nélkül maradjanak! Várom és elvárom, tehát, minden jóérzésű magyar ember megjelenését!

 

Gyetvay György Gergely MVSZ Fővárosi Szervezetének elnöke

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8985/160519

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.