Foci-EB: Wales for ever! - Magyar-wales-i szövetség - Dr. Tranger Károly jegyzete


Tegnap Wales : Belgium 3 : 1. Fantasztikus győzelem. Revans ez a magyarokért a kelta rokonaink jóvoltából. Nézve a lelátón drukkoló 3000 kelta arcot Walesből teljesen hasonlóak a magyar arcokra. Kerek kobak, széles arc rövid nyak. Lehetnének kinézetre magyarok is.

 

Ők 3 millióan élnek Cymri (ejtsd: kamri)/ Wales / önálló hercegségben. Cardiff a fővárosuk.

 

Jelképük és zászlójukon a vörös sárkány,amely tegnap legyőzte Belgium azaz BELGA KONGÓ csapatát más néven a vörös ördögöket.

 

Történelmileg ők Arthúr Király népe. Arthúr apja Uther Pendragon király volt, akit SÁRKÁNY néven ismertek.

 

Sárkány = sár arany = Nap ősi neve = Fény fiai értelmű

 

Sárkányos zászlók lobogtak Atilla hun király csatáiban. Ő volt a királyok királya Eurázsiában és Pendragon ill. fia Artúr az ő szövetségesei voltak Galliában a gall avarok felszabadításában a római barbárok igája alól a rokoni kötelékek folytán.

 

Ekkor Kr.u. 450-es éveket írtunk. Tegnap győzelmükkel megújították cymri-kelta-walesi rokonaink az örök szövetséget a magyarokkal.

 

Mindketten Európa legrégibb népei a görög-római idők előtt.

 

Jó sárkány és a gonosz ördög harca nekünk is szívet-lelket melengető.

 

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8924/160702

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.