Foci EB-döntő: Mindenképpen nyerünk... - Dr. Tranger Károly újabb szösszenete


Holnap lesz a foci Európa Bajnokság döntője, és Dr. Tranger Károly újabb historzáló szösszenettel jelentkezett. Előző jegyzete oly mértékben felkeltette az érdeklődést, hogy még az index.hu is szó szerint közölte, igaz, elhallgatva a szerző nevét... Dr. Tranger Károly a múltkor a kelták és a magyarok ősi kapcsolatáról regélt a foci ürügyén. Az EB-döntő előtt megtudjuk, hogy mi közük a portugáloknak és a franciáknak a magyarokhoz.

 

Kis-Nagy csapatok

 

Tények,  hogy a kis csapatok közül 4 csapat kitett magáért:

Nyolcad döntőbe került: Írország és Magyarország

Negyed döntőbe került:  Izland

Elődöntőbe került:          Wales

Eredményeikkel nem kis, hanem középerős csapatokká váltak.

Nézzük a döntőbe jutást!

Portugáliának itt már kijött a lépés.

Németország török válogatottja kiesett. Ők többen nem énekeltek.

Franciaország színes csapata ne tévesszen meg senkit. A többi, gyarmatbirodalmat kiépített, és azokat rabszolga sorban tartó fejlett nyugati" országgal ellentétben Franciaország önrendelkezéssel bíró TENGERENTÚLI MEGYÉINEK minősítette az ilyen szigeteket. Ők színezik csapatukat és éneklik együtt a himnuszukat.

 

Döntő : FRANCIAORSZÁG – PORTUGÁLIA

             Mindkét nemzet lévén GALL eredetű, értsd:

                        GALLIA – PARTI GALLIA

 

Hispániáról és Galliáról írott történeti tanulmányokból / lásd : Magyarságtudományi Füzetek 21. szám /, a helyszíneken történt látogatásaim alkalmával készített kutatásaim összegzésével már olvashattátok, hogy: GALLOK. Mindkét ország nem más, mint az AVAROK nyugatra települt csoportjaiból kifejlődött állam. A keresőben is megtaláljátok.

 

A jelképek ősidőktől fogva változatlanok. Mindkét nemzet jelképe a KAKAS. Mit jelent ez ? NAPKULTUSZ követését úgy, mint a székely kapukra hajnalonként napfelkeltekor felröppenő KAKAS a FÉNYT a Világ Világosságát jelzi. Avar-hun-székely szokás szerint!!!

 

Tehát vasárnap a két AVAR gyökerű nemzet csapatai csapnak össze.

Mindenképpen nyerünk bármelyik győz.

 

Dr. Tranger Károly

 

Szerk. megj.: Immár csak az a kérdés, hogy németeket kiejtő Griezmann (lásd a fenti képen) francia, avar, német, netán... ?

 

 

Fotó: Index.hu

 

Korábban írtuk:  Foci-EB: Wales for ever! - Magyar-wales-i szövetség - Dr. Tranger Károly jegyzete

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8932/160709

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.