Budaházy György vádlotti védőbeszéde a Hunnia-perben


Budaházy György három és fél órás vádlotti védőbeszédét azzal kezdte, hogy visszautasította az ügyészi vádat – amellyel az ügyész meg is sértette –, miszerint veszélyes lenne a társadalomra. Nagyon elrugaszkodottnak nevezte az ügyész állítását. Mint hazafias érzelmű magyar ember, különösen sértve érzi magát emiatt. Én, ha valamire, a magyar társadalomra biztosan nem vagyok veszélyes. Az egész életem arról szól, hogy jót akarok a magyar nemzetnek." A Nemzeti Internet Figyelő közzétette a teljes védőbeszéd videóját, amelyet mi is továbbítunk, ekként is szolidaritást vállalva tagtársunkkal, Budaházy Györggyel. Tekintse meg Ön is.

 

A teljes felvételt ide kattintva tekintheti meg.

 

 

Korábban írtuk:

 

Felmentést Budaházynak! - Az MVSZ erdélyi közgyűlése kiáll Budaházy György mellett

 

Az MVSZ Pest Megyei Szervezete kiáll Budaházy György mellett  

 

Fővárosi Törvényszék, II. em. 36., holnap: Budaházy Gyuri melletti kiállás - MVSZ Fővárosi Szervezet

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8921/160629

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.