Az MVSZ Pest Megyei Szervezete kiáll Budaházy György mellett


A Magyarok Világszövetsége Pest Megyei Szervezete, amely az ország második legnagyobb taglétszámú területi szervezete, egyértelműen kiáll Budaházy György mellett, aki maga is ehhez az MVSZ-szervezethez tartozik. Teljesen egyetértünk az MVSZ Erdélyi Országos Tanácsának közleményében foglaltakkal – nyilatkozta Sajtószolgálatunknak v. Hompoth Zoltán, az MVSZ Pest Megyei Szervezetének elnöke.

Budaházy György jelentős támogatással rendelkezik az MVSZ Pest megyei tagjai körében, hiszen a 2016. április 30-án megtartott küldöttválasztó közgyűlésen a titkos szavazás során a legtöbb szavazatot elnyerve vált az MVSZ küldöttévé a 2016-20-as időszakban. Vele holtversenyben végzett v. Kiss János Mihály, aki 1990-94 között az MDF színeiben indulva Nagykőrös első demokratikusan megválasztott polgármestere lett.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8980/160511

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.