A CMM Televízió a Magyarok Házában!


A Mátyás Király Közösségi Televízió megalapításán fáradozó Civil MultiMédia  (CMM) honlapjának nyitó-oldalán találtuk az alábbi üzenetet. Juhász Zoltán felhívása alatt az MVSZ elnöke, Patrubány Miklós idén, március 15-én megtartott nemzetpolitikai előadása tekinthető meg a McKenzye Tv felvételében, majd a Petőfi Sándor hamvainak elhozását és a nemzeti kegyelet megadását szorgalmazó pódium-beszélgetés következik, amelyben Patrubány Miklós beszélgetőtársai: Fuksz Sándor, az MVSZ elnökhelyettese, az MVSZ Petőfi Sándor Bizottságának koordinátora, Kiss Endre József, a Sárospataki Református Kollégium Nagykönyvtárának igazgatója, az MVSZ Elnökségének és Petőfi Sándor Bizottságának tagja, valamint Drábik János, az MVSZ Stratégiai Bizottságának elnöke.

 

 

 

 

A CMM Televízió a Magyarok Házában!

 

A CMM Televízió eddigi munkájának elismerését is jelenti, hogy a Magyarok Világszövetsége felajánlotta az közösségünknek az MVSZ épületében lévő stúdióját a CMM műsorainak készítésére!  Továbbá, az épületben található rendezvényhelyszíneket, előadások, rendezvények, kiállítások használatára, megtartására!

 

magyarokhaza.hu

 

Ez a lehetőség nagy előrelépést jelent a CMM működésében! A stúdiót a következő napokban átvesszük és felszereljük!

 

Téma van bőven!

 

Így most szorgos, a magyarság sorsa iránt elkötelezett, civil szakembereket keresünk a műsorok készítéséhez!

– Szerkesztőket, riportereket

– Hang és képrögzítőket

– Utómunkákhoz, vágáshoz, animációk készítéséhez szakembereket

– Rendezvényszervezőket

– Média, marketing szakembereket

( A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás ezért bevételeit a Vidd Hírét a Magyaroknak alapítvány számlájára érkező támogatások, illetve a rendezvényein gyűjtött támogatások, belépők biztosítják! Tehát aki jól jövedelmező állásra vágyik, kérem ne itt keresse…  )

 

A most szerveződő Mátyás Király Közösségi TV számára is komoly média támogatás biztosítható a CMM tevékenységbővülésével!

Az itt alakuló, fejlődő stáb, alapja lehet a Mátyás Király Tv induló kollektívájának is!

Kérlek, küldd el ismerőseidnek is ezt a felhívást!

Jelentkezhetsz a civilmultimedia@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon: 20-259-1718

 

Tegyük jobbá együtt a világot!

 

Szeretettel várunk!

Juhász Zoltán

 

 

Patrubány Miklós március 15-i előadása és azt követően a pódiumbeszélgetés Fuksz Sándorral, Kiss Endre Józseffel és Drábik Jánossal ide, vagy a képre kattintva tekinthető meg.

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8968/160429

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.