MIXVK - "Radványi Jenő" borászati konferencia - Dolgozatkérő levél - Call for Papers


Folytatjuk a Magyarok IX. Világkongresszusa tíz konferenciája dolgozatkérő leveleinek közzétételét. A Jövő a Szent Korona jegyében – nemzetstratégiai konferencia, a Kárpát-medencei magyar vértanúság – történeti konferencia, a „Hamvaidnak elhozása végett…" – Petőfi-konferencia, A számítógépes szabványosításon túl – rovásírás konferencia, A Fény üzenete – kulturális konferencia, az In vivo – orvos-konferencia és az 1956: Szabadság, tisztesség, méltóság – a 60. évfordulónak szentelt konferencia után most a „Radványi Jenő" borászati konferencia következik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8909/160219

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.