Február 11., 18 óra - Megszólal a Korona - Jéga Szabó Ferenc előadássorozatának negyedik része az MVSZ Magyarok Házában


Jéga Szabó Ferenc előadássorozatának –  Megszólal a Korona – negyedik részére, nemrég megjelent azonos című könyve anyaga alapján február 11-én, 18 órakor kerül sor az MVSZ Magyarok Háza (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) Bartók-termében.

 

– A legutóbbi előadás óta fellelt hatodik és hetedik "72"-es, a Koronán. A "világnap"földi évmennyisége immár hétszer található meg "Őfelségén".

– Az alapfogalmakként betudható "isteni hármasság", és "földi négyesség", valamint együttesük a "7-es" (mint a Kozmosz száma) a kultúrtörténetben, valamint a Magyar Szent Koronán.

– A Korona abroncsának ovalitása - mint az eddigi talány (ld. Magyar Katolikus Lexikon) : immár nem talány!

 

 

 

Az előadás követhető a világhálón is, ide kattintva. A felvétel utólag is megtekinthető: YoutubeMVSZ

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8896/160211

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.