Dr. Téglásy Imre bécsi tüntetésre hív: kölni helyett budapesti víz a Merkel-féle szexuális dögvész ellenKedves Honfitársam!

 

Pénteken, azaz január 15-én 11 órától három bécsi helyszínen kívánjuk kifejezni együttérzésünket és támogatásunkat az iszlám hordák által fenyegetett európai lányok, asszonyok és minden veszélyeztetett család mellett.

A Westbahnhof, az új Südbahnhof és a Bécsi Egyetem lennének azok a helyszínek, ahol a Nemzetközi Templomos Lovagok támogatásával szolidaritásként kb. 50 db önvédelmi sprayt osztoganánk a járókelőknek.

A külni vízre asszonánsként rímelő egyik molinó felirata: 

 

 

 

Eau-de-Budapest

The effective arm's-length solution to Merkel's sex-pests 

 

Budapesti víz

Karnyújtásnyi távolságból hatékony oldat a Merkel-féle szexuális fertőzés ellen 

 

 

A rendezvényt 11-én, hétfőn tudomásul vétel és biztosítás  végett bejelentettem az illetékes bécsi rendőrkapitányságon. Ha zöld utat kapunk a békés demonstrációhoz, akkor pénteken reggel 7.30 órakor indulunk a budapesti Déli pályaudvar elől, illetve a vele szemben lévő gyógyszertár elől. Haza kb. 14 órakor indulunk.  

Szeretnénk, ha az eseményről filmfelvétel készülne, amit megfelelő portálokon mások is láthatnának. (Ennek leforgatásához szakembert keresünk. Az elkészült anyag vágására már van jelentkező.) 

Az utazáshoz 8 személyes mikrobuszt veszünk igénybe. A jelen levél írásakor még további 5 fő részére van benne szabad hely.

Kérlek, hogy csatlakozási szándékodat mielőbb jelezd!

Életre fel!

 

--

Dr. Téglásy Imre elnök

Alfa Szövetség

Human Life International - Hungary

mobil: +36 30 9 226 775

 

 

 

Továbbította az MVSZ Sajtószolgálat

8877/160113

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.