Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde - a Nagyabonyi Színkör előadása az MVSZ Magyarok Házában


A Nagyabonyi Színkör 2015. szeptember 12-én, szombaton 18 órakor, az MVSZ Magyarok Házában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.) bemutatja Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde című művét. A címszerepben: Lőrinczy Kristóf és Török Julianna Eszter.

 

A jegyek ára: elővételben 1500 Ft, honlevél igazolvánnyal rendelkezőknek 1.000 Ft, az előadás napján 2.000 Ft.

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8706/150806

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.