Patrubány Miklós júniusi nemzetpolitikai előadása - Miért kell, mért ilyen és mire jó a nemzet új, magyar meghatározása?


Minden hónap 15. napján Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke nemzetpolitikai előadást tart az MVSZ budapesti székházában (1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.). A június 15-én, hétfőn, 18 órakor kezdődő előadás címe:  Miért kell, mért ilyen és mire jó a nemzet új, magyar meghatározása?

 

Mostani előadása rendhagyó lesz, hiszen ez egyben a Szent László Magyarságtudományi Akadémia  A magyar nemzet című tantárgyának záró, évértékelő előadása is. Ezért az elnök nemzetpolitikai előadásának folytatásaként párbeszédet folytat Dr. Boór Ferenc tantárgyfelelőssel.

 

A júniusi nemzetpolitikai előadásban megkerülhetetlenül szerepel majd Trianon 95. évfordulója is.

 

 

 

                                                                              

Ha hétfő, akkor Szent László Akadémia este 6 órától

Eszmecsere a magyar nemzet meghatározásáról
Dr. Boór Ferenc beszélgetőtársa Patrubány Miklós

 

a Magyarok Házában
                        (Budapest, Semmelweis u. 1-3., Bartók-terem)

követhető a világhálón is, ide kattintva.

                        a felvételek utólag is megtekinthetők: YoutubeMVSZ

 

2011-ben, a Magyarok VIII. Világkongresszusának előkészületei során Patrubány Miklós kezdeményezte, hogy a 2012-ben összeülő Világkongresszus egy nemzetstratégiai konferencia keretében  dolgozza ki és fogadja el a magyar nemzet új meghatározását. Mindvégig tagja volt a nemzetstratégiai konferencia szervezőbizottságának, és jelenlétével maga is döntően alakította annak munkálatait.

 

A magyar nemzet új meghatározásának teljes szövege ide kattintva olvasható:  A magyar nemzet.

 

 

Az előadás idején kedvezményes áron megvásárolhatók az MVSZ azon kiadványai,

amelyek az új nemzet-meghatározást tartalmazzák:

 

3000 Ft helyett 2000 Ft-ért

 

 

700 Ft helyett 500 Ft-ért

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8673it/150615

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.