Nyári tábor - Gyűjtészárás utáni befizetések


Amint arról hírt adtunk, a kárpátaljai magyar gyerekek Szatmárnémetiben történő nyaraltatására indított gyűjtés sikeresen zárult.

A gyűjtészáró közlemény után érkezett még két támogató befizetés:

 

48. Vörös Magdolna és Deák Varga Dénes                      5.000 Ft

49. Lukács Péter                                                                  500 Ft.

 

Egyúttal helyesbítünk is egy tételt, hiszen v. Zombory István nem 1.000 Ft, hanem 10.000 Ft támogatást utalt át. Az elírásért elnézést kérünk.

 

Az adakozók teljes névsora itt tekinthető meg.

 

MVSZ Sajtószolgálat

8704/150803

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.