Szívbéli Kárpátalja - MVSZ-gyűjtés kárpátaljai gyerekek táboroztatására


A szatmárnémeti Katolikus Férfiszövetség szoros kapcsolatot alakított ki kárpátaljai magyar közösségekkel. Idén tavasszal ők utaztak Rahóra és környékére, június elején pedig 23 kárpátaljai magyart láttak vendégül. Ekkor született az az elhatározás, hogy július hó folyamán egy hétre 20 kárpátaljai magyar fiatalt vendégül látnának a hévizes fürdővárossá előlépett Szatmárnémetiben. Miután ez  meghaladja a Férfiszövetség lehetőségeit, Komsa József MVSZ-küldött révén arra kérik a Magyarok Világszövetségének közösségét, hogy lehetőségei szerint támogassa a kárpátaljai magyar gyerekek táboroztatását.

 

A húsz , 8-13 éves körösmezői gyerek Szatmárnémetiben való táboroztatását a Magyarok Világszövetsége támogatja, és az ehhez szükséges 300.000 Ft  (avagy ezer euró) előteremtéséhez ezennel gyűjtést indít.

 

Az első adakozó Fuksz Sándor, az MVSZ elnökhelyettese, Petőfi Sándor Bizottságának koordinátora, aki máris befizetett 100 eurót. Még 9 ilyen adakozó, és máris teljesült a kitűzött cél – mondhatnánk. De természetesen köszönettel vesszük a legkisebb felajánlásokat is, amelyeknek begyűjtésére az alábbi bankszámlát ajánljuk fel.

 

Amennyiben a túlzott ütemű adakozás folytán az adott bankszámlán a megcélzott összeg túlcsordulna még a gyűjtés leállítása előtt, úgy a Magyarok Világszövetsége vállalja, hogy a táboroztatás szükségletei fölötti összeget maradéktalanul a kárpátaljai magyar nemzeti közösség támogatására fordítja.

 

 

Elkülönített bankszámlánk:

Magyarországról történő átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-7045 3285

 

Külföldi átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája:

HU71 1030 0002 2010 2159 7045 3285

MKB Rt. – Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

1056 Budapest, Váci u. 38.

SWIFT Kód: MKKBHUHB

 

 

 

 

 

MVSZ Sajtószolgálat

8680/150624

 

 

Támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Magyarok Világszövetségét!

 

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot." (Alapszabály)

 

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

 

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

 

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

 

 

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.

 

 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.